Доставка на хранителни продукти за нуждите на студентските столове и Университетски център "Бачиново" при ЮЗУ "Неофит Рилски"
СЪОБЩЕНИЕ
Във връзка с предварително обявените условия в документацията за участие в откритата процедура, уведомяваме, че ценовите предложения – Плик № 3 на допуснатите участници, ще бъдат отворени на 21 август 2015 година (петък) от 09.30 часа в Заседателната зала на Ректората.
Номер: | 00285-2015-0004 |
Процедура: | Открита процедура по ЗОП |
Име: | Доставка на хранителни продукти за нуждите на студентските столове и Университетски център "Бачиново" при ЮЗУ "Неофит Рилски" |
Описание: | Периодични доставки на хранителни продукти за нуждите на студентските столове и Университетски център „Бачиново“ при ЮЗУ „Неофит Рилски“ по четиридесет обособени позиции: № 1. Мляко, № 2. Млечни продукти, № 3. Кашкавал и сирене, № 4. Яйца, № 5. Олио и зехтин, № 6. Хляб и хлебни изделия, № 7. Риба, № 8. Рибни консерви, № 9. Месни консерви, № 10. Пилешко месо – замразено, № 11. Пилешко месо – охладено, № 12. Продукти от пилешко месо, № 13. Пресни телешки шол и свински бекон, № 14. Прясно и пушено свинско месо, № 15. Малотрайни колбаси, № 16. Трайни колбаси, № 17. Пакетирани варива, тестени изделия и други, № 18. Подправки, № 19. Замразени зеленчуци, № 20. Десертни млека и млечни десерти, № 21. Сладкарски изделия, № 22. Натурални сокове, № 23. Безалкохолни напитки, № 24. Други безалкохолни напитки, № 25. Пиво и други, № 26. Кафе, чай и други, № 27. Картофи, № 28. Минерална вода и други, № 29. Пакетирани шоколадови изделия и други, № 30. Пресни домати, краставици и зеле, № 31. Пресни зеленчуци, № 32. Други пресни зеленчуци, № 33. Пресни ябълки, № 34. Пресни сезонни плодове, № 35. Цитрусови плодове и други, № 36. Тропически и цитрусови плодове, № 37. Сушени плодове, № 38. Зеленчукови консерви, № 39. Захар и мед и № 40. Печени ядки. |
Краен срок за получаване на оферти или заявления за участие: | 03/08/2015 17:00 |
Състояние: | Възложена |